Tesla heeft zijn auto’s weer een stukje beter gemaakt

Man steelt Tesla Model 3, eigenaar volgt dief op de app
En het werkt als volgt.

Langzaam maar zeker kruipen we naar een wereld waarin auto’s steeds meer dingen zelfstandig kunnen. Tesla is het merk dat het meeste experimenteert met autonome technologie. Met Autopilot kun je op dit moment meer autonome taken uitvoeren dan op elke andere auto van een ander merk. Autopilot van Tesla krijgt regelmatig updates om beter te worden, want het werkt nog zeker niet zo fantastisch als je wellicht zou willen.

Op de snelweg weet Autopilot goed te functioneren. In situaties met veel verkeer of wegwerkzaamheden is het echter oppassen geblazen. In dat laatste geval komt de Amerikaanse autofabrikant nu met een mooie update voor Autopilot. Met deze update is de Tesla in staat om pionnen te herkennen op de straat, bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden.

De pionnen worden in het display van de Tesla weergegeven zodat je ziet dat Autopilot ze heeft herkend. Zo hoef je niet bang te zijn dat je Tesla per ongeluk de pionnen omver gaat rijden. Het werkt overigens nog niet helemaal goed. Sommige gebruikers hebben aangegeven dat de Tesla niet alle situaties de pionnen weet te herkennen. Het blijft dus opletten als je gebruik maakt van Autopilot.

Nog geen reacties

  1. Tja, blijft gewoon heel knap. En als dit er voor zorgt dat je in de toekomst niet duur hoeft te parkeren in de stad of op Schiphol, maar dat je auto gewoon zelf naar huis rijdt, dan is dat toch fijn! Uiteraard wil je af en toe ook lekker zelf van je speeltje genieten. Laten we hopen dat die ruimte er dan ook gewoon blijft.

  2. Kan niet wachten tot je een vrije voertuig uit “de grid” besteld. Deze zonder bestuurder naar je opgegeven adres/gps locatie komt. En aan de hand van voice (of je telefoon app) een locatie vind met bijbehorend prijskaartje, Even draadloos betalen en gaan.
    optioneel thuisbioscoop ervaring of een drankje etc. Extra betalen om reclameloos in het blikje te zitten.. Geen wegenbelasting in ongebruikte periodes, Zelf naar de garage en bijbehorende kosten, per rit keuze hebben in soort voertuig dat je besteld etc.
    Lijkt me heerlijk. in theorie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *