Test: Hoe sterk is dat scherm van de Apple Watch nu echt?

Auteur: , 2 Reacties
Apple-Watch-Schermtest

Het scherm van de Apple Watch zal een stuk meer te verduren krijgen dan dat van je iPhone, dus is het hoog tijd om te zien hoe sterk het glas is van de smartwatch.

De website iPhonefixed heeft de nobele taak op zich genomen om het saffierglas van de Apple Watch eens flink onder handen te nemen. Gewapend met een hamer, schuurpapier, sleutels en een boormachine gaan ze los op de smartwatch. Belangrijk om hierbij te onthouden dat alleen het saffierglas getest wordt van de Watch en Watch Edition.

Ion-X
De (relatief) goedkopere Apple Watch Sport moet het namelijk doen met een glasplaatje van Ion-X glas, dat volgens Apple ook sterk is, maar niet door iPhonefixed wordt getest. Als we de test in onderstaande video mogen geloven heeft Apple in ieder geval een goede keuze gemaakt om voor het saffierglas te gaan.2 reacties

Ik draag nu nog een Pebble steel (met gorilla glass dus) maar daar zit nog geen krasje op hoor. Waarom zou je horloge meer te voortduren krijgen? Ik stoot dat ding nooit oid.
@Donstil: Precies wat ik dacht, mijn horloge lijdt minder dan mijn telefoon hoor… Je horloge laat je ook niet gauw vallen. Je horloge komt ook niet in een broekzak met mogelijk wat zand erin.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).