Teufel en hülsta komen met geïntegreerde audiomeubels

Teufel en hülsta komen met geïntegreerde audio meubels
De Duitse meubelfabrikant Hülsta en de Duitse audiospecialist Teufel bundelen de krachten en brengen twee hoogwaardige audiomeubels op de markt.

Hülsta heeft al twee modellen in het assortiment, de SCOPIA en XELO, die nu worden uitgevoerd met een op maat gemaakt audiosysteem van Teufel. De meubels worden geleverd als een zogenaamd media-lowboard. Dit betekend dat deze audiomeubels onder een televisie geplaatst kunnen worden. In de audiomeubels zit een AV-systeem verwerkt inclusief de speakers.

Het audiosysteem is een 3.1 met een centerspeaker speciaal voor de spraak in bijvoorbeeld films. Mocht je het systeem toch willen uitbreiden dan is er nog de mogelijkheid om naar een 5.1 systeem te gaan. Hierbij worden er twee rear speakers aan het systeem toegevoegd. De subwoofer kan los ergens in de kamer worden geplaatst waardoor er geen trillingen in het meubel voorkomen.

De AV-receiver ondersteunt 3D, DTS HD-Master en Dolby True-HD en heeft meerdere aansluitmogelijkheden zoals HDMI en analoge ingangen. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen aan dit systeem is de spelcomputer, Blu-ray speler en TV.

[lg_folder folder=”Teufel/Teufel_Hulsta_audio_meubel/Teufel_Hulsta_audio_meubel/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *