The Angry Birds 2 gaat verder waar deel één is gestopt [trailer]

Ja, The Angry Birds 2 is een ding [trailer]
Met de nadruk ‘The’.

Hè wat? Angry Birds 2 bestaat toch al bijna vier jaar? Dat klopt, althans als je het over de mobiele game hebt. Het onderwerp Angry Birds in dit artikel spreekt over de films. De eerste Angry Birds-film (Angry Birds: De Film) zag in 2016 het licht en er komt een opvolger van de animatiefilm.

De makers hebben de eerste trailer van The Angry Birds 2 vrijgegeven. De film moet voor zowel jong als oud leuk zijn om te kijken. Voor kinderen, omdat het een animatiefilm betreft. Voor de ouders omdat de makers er allerlei referenties inplakken. Zo komt in deze trailer een verwijzing naar Game of Thrones voorbij. De oplettende kijker ziet ook een referentie naar Jaws en dan nog de muziek. Ice Ice Baby verveelt immers nooit.

De eerste teaser trailer kun je hieronder bekijken. Angry Birds 2 verschijnt in augustus in de bioscoop. Van de mobiele gameserie zijn meer dan 20 spelletjes verschenen. Angry Birds was één van de eerste populaire mobiele games in het tijdperk van onder andere de iPhone 3GS. Het eerste deel kwam in 2019 uit.

[gv data=”egDqXpwKwnk”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *