The Crew van Ubisoft krijgt launchdate

Auteur: , 1 Reactie

Het nieuwe race spel van Ubisoft, The Crew, wordt een mix van racegame, MMO en RPG. Na zijn introductie tijdens de E3 vorig jaar kon ik al niet wachten om de straten onveilig te maken.

Het spel The Crew wordt begin september verwacht. In het spel krijg je de keuze om een auto te kiezen waarmee je door Amerika kan racen. Hier komt het element RPG bij kijken, de auto wordt een verlengstuk van jezelf en bepaalt hoe het spelverloop zal zijn. Het spel is daarnaast een MMO volgens Julian Gerighty, de creative director bij Ivory Tower die het spel ontwikkelt. In The Crew krijg je de mogelijkheid om via 20 verschillende ecosystemen door Amerika te racen. Dit kan natuurlijk in je eentje, maar zoals de titel suggereert hoor je dat met een crew te doen.

De resolutie van het spel wordt 1080p met een framerate van 30fps. Dit geldt alleen voor de next-gen consoles. De framerates lijken mij een beetje aan de lage kant, helemaal met de mogelijkheden van de next-gen consoles. Ik had gehoopt op een framerate van 60fps wat de spelervaring een stuk vloeiender maakt. Wat denken jullie? Zal een lage framerate het spel kunnen verpesten?1 reactie

Ik kijk erg naar dit spel uit! Lijkt me fantastish. Gelukkig dat het ook op de PC uitkomt. Ik hoop dat het mijn stuurtje ondersteund en op een first person view aangezien dat ook bij driver sf (stuurtje niet) was denk it dat ze het hier er ook wel in hebben gebouwd.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).