The Giant Robot Duel: check het eerste brute gevecht hier

Auteur: , 1 Reactie
Giant Robot Duel

Net zoals vroeger de Amerikanen tegen de Japanners, maar dan met robots van 6 en 12 ton.

Enkele dagen geleden meldden we al over het nieuwe The Giant Robot Duel. In dit gevecht staan de Amerikaanse technici tegenover de Japanse tech-geeks in een arena, met elk eigen robots. De twee Amerikaanse MegaBots namen het op tegen de Japanse Kuratas-robot.

Allereerst werd de MegaBot Iron Glory van 4,5 meter hoog en een gewicht van 6 ton in mootjes gehakt door de Japanners, aangezien de verfbommen niet effectief genoeg bleken. De MegaBot Eagle Prime van 5 meter hoog en een gewicht van 12 ton was het volgende speeltje dat de Amerikanen inzetten.

Na veel getouwtrek in de arena, bleek de kettingzaag van de Megabot Eagle Prime doorslaggevend te zijn en sneed Kuratas open. Aangezien er een persoon in iedere robot zit als brein, volgt er logischerwijs geen explosieve destructie maar een simpele knock-out. Hoe dit in zijn werk gaat, bekijk je hieronder.

Dankzij crowdfunding zijn de robotduels gerealiseerd. Na een half miljoen opgehaald te hebben, hengelde MegaBots ook nog een 2,4 miljoen dollar binnen voor het organiseren van deze duels en de productie van tv-shows met fans die het duel kunnen bijwonen. Desondanks mocht er bij dit eerste gevecht (vanuit veiligheidsperspectief) nog geen publiek aanwezig zijn.1 reactie

Zo kan ik mijn minigraver ook wel een robot noemen, met mijn 3ton minigraver kun je die robots zo achterover kieperen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).