The Glov: de faphandschoen voor vrouwen

The Glov: de faphandschoen voor vrouwen
Mocht je al bang zijn voor het carpaal tunnel syndroom, oftewel een muisarm, tijdens het masturberen dan is er nu The Glov.

Ik praat hier uiteraard niet uit ervaring, maar het blijkt dat vrouwen nogal een vreemde houding moeten aannemen om tot een hoogtepunt te komen. Dat heeft in ieder geval het bedrijf dat achter The Glov zit onderzocht. Let wel dat het bedrijf gerund wordt door een aantal mannen. In hoeverre dat onderzoek dan ook objectief is uitgevoerd is nog maar de vraag.

Maar ze vonden het blijkbaar nodig om The Glov te ontwikkelen. Een soort handschoen waarop je een attribuut kan bevestigen die je helpt met je hoogtepunt. Je hoeft je hand dan niet meer in een rare houding te manoeuvreren, maar gewoon The Glov het werk laten doen.

Om het verder allemaal niet te banaal te laten lijken kan je The Glov nu via Indiegogo bestellen. De makers hebben nogal wat geld nodig om het gevraagde doel van 38.000 dollar te bereiken. Dus misschien kan jezelf een duit in het zakje doen. In onderstaande video wordt nog even duidelijk gemaakt wat The Glov zo speciaal maakt.

[gv data=”t8TIT0H-WEU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *