The Grand Tour komt naar Rotterdam

The Grand Tour in Rotterdam
Nog een ruime week en dan kunnen we de drie helden van The Grand Tour in levenden lijve zien, gewoon in Rotterdam.

Vanaf vandaag kunnen fans van over de hele wereld zich bij Amazon aanmelden voor de nieuwe show van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Met hun wereldwijde Grand Tour in Europa zullen ze eerst Finland en Nederland bezoeken. Het studio-onderdeel van het programma zal daar vooraf worden opgenomen voor een live publiek, eerst vanuit een tent in Lapland (Finland) en daarna vanuit Rotterdam.

Fans kunnen zich hier aanmelden voor de opnames in Nederland. Deze opnames in Rotterdam vinden plaats op zaterdag 22 oktober. The Grand Tour, opgenomen in een resolutie van 4K (4096 bij 2160 pixels), zal exclusief voor Amazon Prime-leden worden gelanceerd op 18 november 2016.

Jeremy, Richard en James hebben getekend voor drie seizoenen van The Grand Tour. De nieuwe show is onderdeel van een wereldwijde tv-deal en het afgelopen jaar heeft het team al de hele wereld afgereisd om het eerste seizoen op spannende locaties te filmen. Het team heeft de tent al opgezet in Johannesburg en Californië en reist deze maand af naar Whitby in het Engelse Yorkshire. Binnenkort zal bekend worden gemaakt op welke locaties de tent nog meer zal worden opgezet.

Zou het dan toch waar zijn? Dat The Grand Tour ook meteen in Nederland te zien is. Het kan haast niet anders.

PS: Trailer van de Grand Tour al gezien? Gewoon even HIER klikken!

30 reacties

  1. Als ze de show hier ook opnemen zal Amazon voor die tijd zeker Prime lanceren in NL. Anders weten ze dat velen het gewoon gaan downloaden.

    Ik heb mij in ieder geval ook aangemeld 😀

    Daarnaast is 4K Ultra High Definition een beetje dubbelop.

  2. Ssssst! Toen het nog alleen op apparata stond was ik de enige die het las, nu krijg ik ineens concurrentie! Tickets worden namelijk random uitgedeeld max 48u voor de opname. Dammit man..!

  3. Gaan ze controleren door middel van je ID ofdat je 18 bent? Ik ben namelijk 17 en wil wel erg graag. En weet iemand misschien ook waar het precies in Rotterdam is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *