Amazon Prime vanaf nu beschikbaar in Nederland

The Grand Tour
Amazon Prime is wereldwijd gelanceerd. The Grand Tour is nu dus helemaal legaal te bekijken, ook in Nederland.

Vanaf vandaag is Prime Video in 200 landen beschikbaar. Series als Tumble Leaf, The Man in the High Castle en Mozart in the Jungle kunnen worden bekeken. Het echte grote nieuws is echter dat Amazon-serie The Grand Tour nu ook legaal is te zien.

Amazon Prime kost in Nederland 2,99 euro per maand. Let wel: dit is een introductieprijs. Na zes maanden ben je 5,99 euro kwijt. Een acceptabel bedrag. Prime Video is te bekijken vanaf je internetbrowser of via een app op een Android- of iOS apparaat.

Of met de wereldwijde komst van Amazon Prime de massale illegale downloads zullen afnemen is afwachten. Prime is goedkoper dan Netflix, maar zeker niet beter. Zo is het aanbod minder en is er geen Nederlandse ondertiteling beschikbaar. De website en de apps zijn tevens alleen in het Engels. Daarentegen is de streamingdienst een paar euro per maand voordeliger in vergelijking met de directe concurrent. Amazon begrijpt het als je niet direct bent overtuigd, je kunt daarom zeven dagen gratis gebruik maken van de dienst. Amazon Prime uitproberen doe je via primevideo.com.

Nog geen reacties

 1. Die laatste zin doet me twijfelen, is dit nu een advertorial?

  Maar goed, ik ben nog niet echt overtuigd door de TGT. Zal daar zeker geen abonnement voor nemen, dan moet dan echt in combinatie met andere shows. The High Castle verhaallijn spreekt me ook wel aan.

 2. Ah, dus aan het eind van het topgear, eh the grand tour, seizoen maar een weekje rustig aan doen en lid worden om alles te bekijken.

  Zou dat volgend jaar nog eens kunnen?

 3. Ik heb gewoon legaal the grand tour kunnen kijken sinds dat ik een account aan had gemaakt een week geleden dus ik weet niet waar dit eigenlijk over gaat.

 4. Het enige jammere is dat ze geen Paypal of iDeal hebt. Nu ben je alsnog aangewezen op betaling via creditcard, en die heeft lang niet iedereen hier in Nederland.

  • @Edge: Volgensmij hebben meer mensen geen creditcard dan wel een creditcard. Vind persoonlijk PayPal of Ideal veel makkelijker werken.
   De torrents van TGT zijn al goed beschikbaar inclusief ondertiteling, zie het stukje meerwaarde er niet zo in af. De kwaliteit van de streams op internet is trouwens ook gewoon prima. De divx tijd hebben we gehad..

 5. Op zich wel interessant om het een weekje te proberen, wel gek dat ze op de homepage niet een content list hebben staan. Dat geeft een beetje te denken. Voor die GT flauwekul alleen ga ik niet betalen.

 6. ik heb me aangemeld. In het kort. op dit moment is er zeer weinig content beschikbaar. een stuk of 10 series waarvan 6 hun eigen series zijn. het ergste is dat zelfs van hun eigen Amazon series het laatste seizoen er niet eens op staat.verder alleen maar oude films van 2012 en lager. 2160p 4K UHD werkt niet.

  ik zou nog even wachten!! op dit moment is het aanbod om te huilen zo slecht!

 7. Ik heb net gekeken en hier in spanje is het 30 dagen gratis proef en daarna de normale prijs van 19,95 per jaar, dat scheelt wel. Denk dat ik het wel ga proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *