The Haunting of Hill House: Netflix horror met NL tintje

Auteur: , Geen reacties
House of Horror

Lekker griezelen.

De nieuwe Netflix Exclusive The Haunting of Hill House is er eentje waar elke horrorliefhebber met smart op zit te wachten. Het horrorverhaal is een moderne variant van Shirley Jackson’s iconische roman. Het verhaal speelt zich af in een huis dat later het meest beroemde spookhuis van het land zou worden. Centraal staat een groep broers en zussen die in het huis opgroeiden.

Wanneer de kinderen volwassen zijn, komen ze na een tragisch ongeval weer samen om de geesten uit het verleden te confronteren. Hoewel enkele geesten op de loer liggen in hun eigen gedachten, zijn er ook exemplaren die daadwerkelijk rondsluipen in het Hill House.

Ben je nog niet bekend met het werk van Shirley Jackson? Wat je kunt verwachten is een complexs familiedrama dat verpakt is een angstaanjagend horroverhaal. Mike Flanagan is de maker achter de verfilming van de serie. The Haunting of Hill House is een productie van Netflix door Amblin TV en Paramount Television.

Wat The Haunting of Hill House extra speciaal maakt is de grote rol die is weggelegd voor de Nederlander Michiel Huisman. De tiendelige serie verschijnt op vrijdag 12 oktober officieel op Netflix. Tot die tijd raden we aan om het Twitter-account van de serie goed in de gaten te houden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).