The Incredibles 2 is nostalgie op z’n best

Heerlijk!
Een van de weinige Disney-franchises met karakter komt terug!

Toen de eerste The Incredibles-film in 2004 uitkwam, was iedereen weggeblazen. Met een Meta-score van 90 en een IMDB-score van 8,0 is het zonder twijfel een van de tofste Disney/Pixar-films out there, in elk geval wat mij betreft. Jarenlang verbleef The Incredibles in het hoekje cult-status zonder een sequel in het vooruitzicht. Na de recentelijke aankondiging is het nu eindelijk zover.

Het superheldengezin is onveranderd gebleven sinds 2004. Papa is groot en sterk, mama is elastisch en de kinderen zijn puberaal en ondeugend. Behalve Jack-Jack dan, die is nog steeds schattig en levensgevaarlijk. Helen (Elastigirl) is bezig met haar superheldenbestaan terwijl Bob (Mr. Incredible) zijn superkrachtige zoontje moet verzorgen/beschermen.

De trailer hint op een kwaadaardige organisatie die het gemunt heeft op onschuldige burgers. Niets bijzonders daar en zoals het ernaar uitziet krijgen we – zoals The Incredibles ook deed – een solide familiekomedie met superhelden-invloeden. Als hater van politiek correcte Disney-films en Pixar-crap kan zelfs ik waarschijnlijk genoeg uit de aankomende film halen. The Incredibles 2 is vanaf eind juni te zien in de bioscoop.

[gv data=”i5qOzqD9Rms”][/gv]

Foto @Pixar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *