The Joker komt terug en het gaat geweldig worden

Auteur: , 2 Reacties
The Joker

Mark my words.

The Joker is een zeer interessante personage uit Batman. De schurk lijkt voor niets terug te deinzen in de fictieve stad Gotham. The Joker werd geweldig neergezet door Heath Ledger in The Dark Knight. Een film geregisseerd door Christopher Nolan.

Of iemand The Joker ooit beter kan spelen dan Ledger valt te betwijfelen. De acteur kan zelf -helaas- niet meer in de rol van de slechterik kruipen. Heath Ledger overleed namelijk in 2008. Diverse voorgeschreven pillen werden door elkaar gebruikt wat resulteerde in vergiftiging.

Niet Christopher Nolan heeft oren naar een The Joker-film, maar niemand minder dan Martin Scorsese gaat met het personage aan de slag. Scorsese ken als regisseur van topfilms als The Wolf of Wallstreet, Goodfellas, The Departed en Shutter Island.

Voor het eerst zal een film zich volledig gaan focussen op het personage The Joker. De schurk kreeg altijd een (belangrijke) bijrol in Batman-films. Scorsese zal verantwoordelijk zijn voor de productie. Todd Phillips (The Hangover) gaat de film regisseren. Het is nu al bekend dat Jared Leto niet de rol van The Joker gaat spelen. Leto speelde recent de schurk in de film Suicide Squad van David Ayer.

De plannen om een The Joker-film te gaan maken begeven zich nog in de kinderschoenen. Het zal dus nog enkele jaren duren voordat we deze film in de bios kunnen zien. Het nieuws klinkt in elk geval veelbelovend. (via Deadline)2 reacties

Joker altijd leuk, maar eigenlijk permanent ‘verpest’ door Heath Ledger imho.. Wie kan de Joker nóg beter spelen dan hij? we shall see..
@lekkaah: The Dark Knight nog maar een keer opzetten dan maar ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).