The Punisher, bekijk hier de trailer van Marvel’s badass

Jon Bernthal komt terug als The Punisher in deze standalone Netflix serie
Netflix en Marvel werken wederom samen, ditmaal om de meest badass moordenaar een stand alone serie te geven. Meest badass, op John Wick na wellicht…

Verreweg het hoogtepunt van het tweede seizoen van Netflix’ Daredevil was The Punisher. De absolute badass – gespeeld door Jon Bernthal (Walking Dead, Wolf of Wallstreet) – hield er twijfelachtige motivaties op na, en dat is precies waarom het personage zo tof is. Gelukkig kunnen Marvel en Netflix ook nog steeds series maken die niet om een ratjetoe van matige helden draait. The Punisher staat er alleen voor en is niet van plan om ook maar enige genade te tonen.

[gv data=”GJ9F2Kn3hQ0″][/gv]

The Punisher dus. Dit personage is al in meerdere instanties onrecht aangedaan, met films als The Punisher uit 2004 (metascore van 33) of Punisher: War Zone uit 2008 (metascore van 30). Maar toen knepen onverwachts mijn nerdy billen samen tijdens het tweede seizoen van Netflix’ Daredevil, een van de betere superhelden-series die tot nu toe gemaakt is. Daar was The Punisher ineens.

De achtergrond van het personage, de agressieve en genadeloze actie, het absurde gehalte badass, het zat allemaal goed in Netflix’ interpretatie van de principiële seriemoordenaar. En we wisten het al langer, maar nu komt dan eindelijk de stand alone serie over Frank Castle.

Geruchten gaan dat de serie in november uit gaat komen (hopelijk een volledige release zodat we lekker kunnen bingen). Hoe dan ook, The Punisher zal slechteriken nog dit jaar gaan straffen. Heb jij er ook zo’n zin in?

Nog geen reacties

  1. “… Daredevil, een van de betere superhelden-series die tot nu toe gemaakt”

    Hmm.. hou jij er toch hele andere ideeën op na over “goed” dan ik… heb me door het eerste seizoen geworsteld terwijl ik op de bank op mijn tablet andere dingen aan het doen was om maar niet in slaap te vallen…

    • @kees66: Of we het nu hebben over IMDB-cijfers of mijn persoonlijke idee van uiterst vermakelijk, dat doet er niet zo toe. Waar het meer om gaat is dat er doorgaans niet zo’n goede superheldenseries worden gemaakt. Denk aan Flash, Arrow, Iron Fist… Daredevil staat in elk geval in de top 3 van een niet zo indrukwekkend lijstje, wat mij betreft dan;)

    • @kees66: Ik vond Dare Devil toch echt een fantastische serie hoor, en wat vooral mooi is, is dat naarmate de serie vordert hij alleen maar beter wordt. Ze hebben er gelukkig ook niet zoveel drama ingestopt als in de andere marvel series. Iron fist is echt super irritant met een totaal ongeloofwaardige superheld die zogenaamd een getrainde monnik moet zijn met nul zelfbeheersing. Jessica Jones met haar kromme poten als ongeloofwaardige superheld. Luke cage met een slecht verhaal. Ik moet wel zeggen dat ik een fan ben van het genre.

      • @troy: Jessica Jones en Iron Fist ben ik niet eens aan begonnen…. Luke Cage vond ik dan nog wel vermakelijk. Als we dan toch in dit genre zitten, dan steekt bijvoorbeeld Gotham er toch wel met kop en schouders bovenuit.

        • @kees66: Ja die staat al op de to do list :-D. Gehoord dat het een erg goede serie is. Supergirl en the flash heb ik al gezien. Beetje kinderachtig maar toch afgekeken. Was wel een beetje verliefd op kara denvers, hè hè. Ben nou bezig met dc’s legends of tomorrow, vind het wel vermakelijk maar ook niet meer dan dat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *