The Rain: bloedstollende Deense Netflix Original (video)

The Rain: nieuwe Netflix Original
Het toekomstbeeld in deze thriller is niet bepaald positief.

Nog een aantal nachtjes slapen en dan staat de eerste Deense Netflix Original ooit op onze favoriete streamingdienst. The Rain is een spannende thriller die gaat over onze aarde waarin een heftig virus vrijwel de volledige Scandinavische bevolking heeft uitgeroeid. Het virus verspreidde zich via de regen, vandaar dat de titel ook vrij logisch klinkt.

Een Deense broer en zus hebben zichzelf zes jaar lang in een bunker moeten vermaken, wachtend op hun vader die met een oplossing terug zou komen. Het ongeduld slaat echter toe, waarna de twee op pad gaan. Al snel blijkt dat de ooit zo beschaafde wereld niet meer is.

Al snel stuiten ze op een groep jonge overlevers en besluiten om samen op zoektocht te gaan door het verlaten Scandinavië, in de hoop om enig leven te vinden. Een bijkomend voordeel van alle narigheid is dat ze nu kunnen zijn wie ze willen zijn, zonder dat hun verleden in de weg staat.

Al snel blijkt dat ook in een apocalyptische wereld primaire gevoelens als liefde, jaloeze en dingen als puberteit niet te onderdrukken zijn. Op 4 mei is The Rain officieel te bekijken via Netflix.

[gv data=”OdfFKebWNcg”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *