The Sinner seizoen 2 trailer: snel te zien op Netflix

Auteur: , 1 Reactie
The Sinner seizoen 2

Jessica Biel weet wel hoe ze een serie spannend houdt.

The Sinner was vorig jaar een van de meest interessante series die op Netflix te zien was. Met Jessica Biel zowel voor de schijnwerpers als erachter wist seizoen 1 veel kijkers voor zich te winnen. Het verhaal van seizoen 1 is echter gesloten, waardoor de grote vraag vooral was of de producenten dit verhaal onnodig zou verlengen.

Gelukkig hebben ze voor een volledig nieuwe verhaallijn gekozen. Waar seizoen 1 om Jessica Biels’ personage Cora Tannetti gaat, lijkt de focus voor seizoen 2 op detective Harry Ambrose gericht. Harry keert in dit nieuwe verhaal terug naar zijn geboorteplaats New York, waar een 11-jarig jongetje de gemoederen bezighoudt.

Het jongetje is namelijk niet verdacht van het minste feit: hij zou zijn ouders met brute kracht hebben vermoord. Hoewel hij door de meesten al als dader wordt gezien, heeft de detective Ambrose daar zijn twijfels bij. In onderstaande trailer zie je alvast een voorproefje van het nieuwe seizoen.

Het duurt gelukkig niet lang meer voordat we zelf het gehele seizoen kunnen gaan kijken; vanaf 7 november is The Sinner seizoen 2 te vinden op Netflix.1 reactie

The Sinner is niet van Netflix. Netflix heeft alleen de rechten buiten Amerika.

The Sinner is van USA Network. Seizoen 2 is daar reeds uitgezonden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).