The Snowman: deze thriller wil je zien in de bios [trailer]

Auteur: , Geen reacties
The Snowman

Dit najaar genieten van een topper in de bios? Overweeg The Snowman te bezoeken.

Later dit jaar brengt NBCUniversal een dikke vette thriller naar het witte doek. The Snowman is gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø.

Wanneer Harry Hole (Michael Fassbender), hoofddetective van een gespecialiseerde misdaadeenheid, de vermissing van een vrouw tijdens de eerste sneeuwval van de winter onderzoekt, vreest hij dat een ongrijpbare seriemoordenaar weer actief is.

Met de hulp van een briljante nieuwe collega (Ferguson) legt de agent een verband tussen zaken van tientallen jaren geleden en deze lugubere nieuwe zaak. Ze moeten de gewetenloze dader opsporen voordat het weer gaat sneeuwen en hij opnieuw zal toeslaan.

In de film spelen onder andere Michael Fassbender (X-Men-films, Inglourious Basterds), Rebecca Ferguson (Mission: Impossible Rogue Nation), Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac), Val Kilmer (Heat) en J.K. Simmons (Whiplash) een rol. The Snowman is geregisseerd door Tomas Alfredson (Let the Right One In, Tinker Tailor Soldier Spy).

De film is opgenomen in Noorwegen. The Snowman draait vanaf 19 oktober in de bioscoop. De trailer check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).