The Waking Dead’s Rick: ‘Big deaths’ in aankomend seizoen

Andrew Lincoln doet een boekje open over het aankomende seizoen
Gaat Negan nog iemand doodknuppelen?
Foto @EW

Het achtste seizoen van zombieserie The Walking Dead zal volgens Rick Grimes-acteur Andrew Lincoln belangrijke personages zien gaan. In een interview met Entertainment Weekly waarschuwt hij ons alvast voor mogelijke shockers die eraan zitten te komen.

Vorig seizoen zagen we al een veteraan van de serie op gruwelijke wijze gaan. Ik zal het uiteraard niet spoilen, maar laten we zeggen dat de ogen van een oogappeltjes van de serie uit zijn hoofd werden gemept. Tja, The Walking Dead staat niet bekend om zijn subtiliteit.

Dit seizoen, dat gebaseerd zal zijn op de comic ‘All-Out War’, zal volgens showrunner Scott W. Gimple een aantal betekenisvolle personages zien gaan. Hoewel de naam van de comic het doet vermoeden, verklapt hij dat er vooral onverwachte (dus niet ‘oorlog’-gerelateerde) doden zullen vallen. Wat hij daarmee precies bedoelt, is nog even afwachten. Wij van Apparata hopen in elk geval dat Negan boete doet voor zijn gruwelijke daden.

[gv data=”AbSRYGuDHqA”][/gv]

Het achtste seizoen van The Walking Dead zal op 22 oktober beginnen. Ga jij de zombieserie checken of ben jij afgehaakt of überhaupt nooit aan TWD begonnen? Laat het weten in de comments.

Meer over The Walking Dead lezen? In dit artikel beschrijven we wat er achter de schermen is veranderd met ingang van dit seizoen. Ook vind je in deze samenvatting van de afgelopen Comic Con de trailer van seizoen 8 van TWD, alsmede een zeer waarschijnlijke voorspelling over dit seizoen naar aanleiding van een verrassend shot in de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *