The Walking Dead keert terug op (Nederlandse) tv

The Walking Dead
Het vervolg van het negende seizoen gaat beginnen! Een revolutionair seizoen, want voor het eerst in de geschiedenis van The Walking Dead gaan er grote veranderingen plaatsvinden.

Inmiddels zijn we bij het tweede deel van het negende seizoen van The Walking Dead aangekomen. Ook dit tweede deel van het seizoen is FOX in Nederland en België verantwoordelijk voor de uitzendingen. Net als bij voorgaande seizoenen, zal FOX The Walking Dead een dag na de Amerikaanse uitzending draaien.

Dit seizoen zal erg belangrijk worden voor de befaamde tv-serie, want na het afscheid van “Carl”, de zoon van Rick Grimes in de zombieserie, zal nu ook Grimes zelf het programma gaan verlaten. The Walking Dead begon met Rick Grimes (vertolkt door acteur Andrew Lincoln), maar zal niet eindigen met Grimes. De tv-serie gaat nog één of meerdere seizoenen tegemoet zonder het belangrijke hoofdpersoon. Seizoen 10 zal uitwijzen of de serie zonder Grimes ook succesvol weet te zijn.

In seizoen negen zal het vertrek van Grimes uitgebreid aan bod komen. Showrunner Angela Kang omschrijft het negende seizoen als een nieuw hoofdstuk binnen de populaire comic-serie. Kang is voor het eerst verantwoordelijk voor de inhoud van de serie, wat The Walking Dead wellicht wat verfrissing gaat geven. Dat was hoog nodig, want veel fans van het eerste uur zijn na seizoen zes, zeven of acht inmiddels afgehaakt. Het verhaal zou voor velen te langdradig geworden zijn.

De eerste aflevering is volgende week dinsdag 9 oktober te zien om 22:00 op Fox. Vroege vogels kunnen de eerste aflevering nóg eerder kijken. Fox zendt episode één voor de eerste keer in de nacht van 8 oktober uit om 03:30 uur Nederlandse tijd.

[gv data=”zbo9FL6kB20″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *