The Walking Dead seizoen 9 – de eerste beelden

The Walking Dead seizoen 9 - de eerste beelden
Wat gaan Rick Grimes en zijn groep beleven dit seizoen?

The Walking Dead zit de laatste seizoen in een sleur. Op YouTube zijn er tal van video’s verschenen met commentaar op de populaire zombieserie. Er zitten een hoop verfrissingen in dit seizoen verpakt.

Zo zal Andrew Lincoln, die Rick Grimes vertolkt, na negen seizoenen afscheid nemen van de show. Lincoln is vanaf aflevering één betrokken bij de zombieserie, maar is er nu wel klaar mee. Een andere opvallende wijziging is dat showrunner Scott Gimple niet de leiding heeft gehad over seizoen 9. Gimple was de afgelopen vier jaar verantwoordelijk voor de leiding over de geproduceerde seizoenen. Ook dit kan voor een frisse wind zorgen die de serie zo sterk nodig heeft. Angela Kang, die al seizoenen lang het script schrijft voor de serie, neemt de taak van Gimple over.

De eerste grote trailer van The Walking Dead seizoen 9 werd dit weekend gelanceerd tijdens Comic Con in San Diego. Seizoen 9 is vanaf 7 oktober te zien op AMC in Amerika. Een dag na de aflevering in de VS kan de serie in Nederland worden gezien op FOX. De ruim zes minuut durende trailer kun je hieronder bekijken.

[gv data=”ghzXaqoCGMA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *