The wandering earth en andere premières op Netflix [trailers]

netflix-the-wondering-earth
Chinese concurrent van Avengers Endgame nu te zien op Netflix.

Avengers Endgame is momenteel de meest verdienende film ter wereld. In de top 3 van dat lijstje staat ook een film die in het westen nauwelijks bekend is, ‘The Wandering earth’. Deze Chinese science fiction thriller is de op een na meest verdienende film ooit in China en vertelt het verhaal van een groep mensen die in de toekomst probeert om de aarde te redden van vernietiging door de zon. Er is ruim 2 jaar gewerkt aan de film en dit heeft geleid tot 10.000 speciaal ontwikkelde rekwisieten en de montage van ruim 2.000 special effects. Ook is er een groot aantal bijzondere grafische elementen verwerkt. Netflix heeft nu de wereldwijde rechten gekocht, waardoor de film (ondertiteld) in 28 landen, waaronder Nederland, te zien is. Uiteraard bieden wij je de eerste trailer. (Tekst loopt door na de trailer)

[gv data=”0TDII5IkI3Y”][/gv]

Naast deze veelbelovende film heeft Netflix nog meer moois voor ons in petto. Wij maakten een overzicht van de veelbelovende releases die zijn aangekondigd.

Nailed it! s. 3
In deze serie over koken geen meesterkoks en dure gerechten, ook geen scheldende chefs en falende restaurants, maar vooral veel humor. Men heeft zijn best gedaan de slechtste thuisbakkers te vinden. Zij krijgen in het derde seizoen van deze serie de opdracht om de moeilijkste eetbare meesterwerken na te maken in de strijd om $ 10.000,-. Soms overtreffende deelnemers zichzelf en de jury, maar veel vaker is het uiterst amusante keukenchaos. Het schort kan voor vanaf 17 mei.

[gv data=”ImddQGwgckw”][/gv]

Rim of the World
Heb jij ook zo genoten van ‘Stranger Things?’ dan is ‘Rim of the World’ zeker iets voor jou. Vier buitenbeentjes op een Amerikaans zomerkamp moeten plotseling de handen ineen slaan als zij de wereld moeten verdedigen tegen buitenaardse wezens. Dat belooft wat! De invasie begint op 24 mei op Netflix.

[gv data=”8-HTLKzK7vw”][/gv]

Alta Mar
Deze, van origine Spaanse, dramaserie vertelt het verhaal van de reizigers die in de jaren ’40 per schip op weg gingen van Spanje naar Rio de Janeiro. De passagiers weten van elkaar niet dat zij allemaal een eigen agenda en verschillende duistere belangen hebben tijdens deze reis. Uiteraard leidt dit tot bijzondere taferelen en veel spannende momenten. Het schip vaart, alleen op Netflix, vanaf 24 mei uit.

[gv data=”s3TAv4GSApI”][/gv]

Designated survivor s. 3
Deze hitserie vertelt het verhaal van een Amerikaanse politicus die plotseling als ‘designated survivor’ president wordt als al zijn voorgangers worden vermoord. In het derde seizoen van deze hitserie, die je vanaf 7 juni kunt bekijken, zien we dat het gevecht pas net begonnen is. Spannend!

[gv data=”iyHtepZqu6U”][/gv]

Natuurlijk is er veel meer moois te zien. In dit overzicht zie je wat je in mei nog meer kunt verwachten op Netflix. Ook is inmiddels de eerste Nederlandse Netflix Original in première gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *