The Witcher 2 tijdelijk gratis te downloaden

Witcher-2-gratis
De feestdagen komen langzaam maar zeker weer in de buurt, dus gaan webshops stunten met speciale aanbiedingen, zoals een gratis exemplaar van het fantastische The Witcher 2.

De GOG Autumn Sale is nog maar net van start gegaan, maar heeft nu al een reden om de site te bezoeken: een gratis download van The Witcher 2: Assassin of Kings. Je zult er alleen wel wat moeite voor moeten doen. Na het verzamelen van zeven stempels krijg je de downloadcode namelijk pas. Deze stempels verzamel je door iedere dag naar de website van Good Old Games te gaan, en de knop ‘Collect Stamp’ aan te klikken.

Meer kortingen
Gelukkig maar dat het geen straf is om dagelijks de GOG-site te checken, zeker nu er iedere dag nieuwe kortingen op te vinden zijn. Zo is vandaag de middeleeuwse vechtgame Mount & Blade gratis te downloaden (via deze link), en zijn er tal van kleinere indiegames en klassieke titels met tientallen procenten korting te koop.

The Witcher 2 is in ieder geval de moeite waard. Het is namelijk meer dan een fijn opwarmertje voor The Witcher 3: Wild Hunt die begin volgend jaar verschijnt. Je speelt met hoofdpersoon Geralt of Rivia, een monsterjager die met twee grote zwaarden een fantasiewereld ontdekt. De moeilijkheidsgraad ligt behoorlijk hoog, maar na wat oefening rijg je de ene na de andere middeleeuwse vijand aan je zwaard. The Witcher 2 ziet er bovendien ook nu nog prachtig uit, kijk maar naar onderstaande trailer.

[gv data=”HedLjjlSy3Y”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *