The X-Files keert terug op de Nederlandse tv

Auteur: , Geen reacties
The X-Files keert terug op de Nederlandse tv

Fans zullen blij zijn met dit nieuws.

Vanaf 4 januari 2018 kun je op televisiezender Fox het nieuwe seizoen van The X-Files volgen. De televisieserie begint aan een elfde seizoen. De afleveringen worden een dag na de uitzending in Amerika op Fox in Nederland uitgezonden.

Het elfde seizoen begint met de antwoorden op de vragen waarmee het tiende is geëindigd en kent een mix van verhaallijnen die weer bol staan van de onverklaarbare zaken, paranormale verschijnselen en opmerkelijke wendingen. Fox heeft goed nieuws voor fans die niet kunnen wachten. Vanaf december kunnen fans genieten van The Essential X-Files Collection. De twintig meest memorabele aflevering van het programma zullen worden uitgezonden in aanloop naar het nieuwe seizoen.

Naast David Duchovny en Gillian Anderson bestaat de cast uit vertrouwde en nieuwe gezichten. Mitch Pileggi keert terug in zijn rol als Walter Skinner. William B. Davis is wederom te zien als ‘the Cigarette Smoking Man’. Actrice Barbara Hershey (Once Upon A Time) is nieuw aan de cast toegevoegd.

De eerste aflevering van The X Files werd in 1993 uitgezonden. De serie wordt gezien als één van de meest succesvolle tv-series aller tijden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).