TikTok gebruikt iPhone 12 camera op vette manier

TikTok gebruikt iPhone 12 camera op vette manier

TikTok heeft een effect uitgebracht die het beste uit de iPhone 12 Pro (Max) camera haalt. Check zelf hoe het effect in z’n werk gaat!

Snapchat en TikTok staan bomvol gekke filters en de makers verzinnen telkens weer wat nieuws. Daarover gesproken. Snapchat had al een filter die met de iPhone 12 Pro (max) LiDAR scanner camera aan de gang was gegaan en nu volgt TIkTok met een eigen effect.

TikTok iPhone 12 Pro (Max) camera effect

Dankzij augmented reality kun je een filter of effect echt tot leven laten komen. In het geval van TikTok kun je confetti op je lichaam laten landen, alsof het echt ontploft. Het eerste effect wenst je een gelukkig nieuwjaar, met vervolgens confetti dat uit de lucht komt vallen. Als je het effect goed gebruikt kun je onderstaande resultaat verwachten.

Steeds meer high-end smartphones worden uitgerust met een LiDAR scanner camera. Het is leuk om te zien dat ook sociale platformen de technologie gebruiken om toffe en grappige effecten te maken. Met de techniek zijn ook tal van andere dingen mogelijk. Bijvoorbeeld om te controleren of een meubel in je woonkamer past. Je kunt zaken op ware grootte plaatsen in je kamer ter vergelijking. Best handig! De manier waarop TikTok de Apple iPhone 12 camera gebruikt is uiteraard een andere manier van toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *