Tilburg staat voor aap op Google Streetview

Auteur: , Geen reacties
Tilburg

Lekker gezicht zo.

Als mensen (bijvoorbeeld toeristen) een kijkje nemen op Google Streetview, dan wil je natuurlijk dat je gemeente er beeldig op staat. Het laatste wat je wil is men de indruk geven dat je stad een treurige uitstraling heeft. Wel, het is niet te hopen dat toeristen een kijkje nemen in Tilburg via Google Streetview, want wat je te zien krijgt is geen geweldige PR.

Wat is er aan de hand?
Een camera-auto van de techfabrikant ging op een ongelukkig moment foto’s schieten van de stad. Vermoedelijk was er kermis in de stad en de straten lagen bezaaid met afval. Een ontwetende krijgt zo de indruk dat Tilburg een smerige stad is. Op de foto’s is te zien hoe vuilnismannen de rotzooi opruimen.

Bedenk dat men in een land als Singapore ontzettend op hygiĆ«ne let. Je krijgt daar een boete van enkele honderden euro’s als je alleen al een peuk op straat gooit. Kun je de reactie voorstellen als een toerist uit het Zuid-Aziatische land deze foto’s treft op Google Streetview? Priceless

De foto’s zijn te zien als je zoekt op de Paleisring. Het is niet bekend of de gemeente contact gaat opnemen met Google om nieuwe plaatjes te schieten voor de straat.

TilburgEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).