Tim Cook geeft Donald Trump eerste Mac Pro cadeau

Tim Cook geeft Donald Trump eerste Mac Pro cadeau

De inmiddels voormalige president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft de eerste Mac Pro van Apple CEO Tim Cook gekregen.

Een cadeautje krijgen is altijd leuk. Helemaal als dit een gloednieuwe computer betreft, nietwaar? En dan ook nog eens uit de handen van niemand minder dan Apple CEO Tim Cook. Het overkwam Donald Trump, die nu lekker kan computeren op een gloednieuwe Mac Pro. Tenminste, als hij een bijpassende monitor, toetsenbord en muis heeft tenminste.

Mac Pro voor Donald Trump

In een financieel rapport van Trump staat omschreven welke giften de voormalige president allemaal heeft ontvangen. Op deze lijst staat onder meer een Mac Pro. En niet zomaar één. Het gaat hier om de allereerste destijds gloednieuwe Mac Pro van de 2019-generatie.

De productie van de computer vond plaats in Austin in de Amerikaanse staat Texas. Deze dikste computer van Apple heeft een prijskaartje van meer dan 6.000 euro. Toch geen verkeerd cadeautje. Het is bovendien een eer dat het de eerste geproduceerde is.

Dit soort giften zijn vaak een formaliteit. De kans is heel klein dat Trump z’n mailtjes checkt en YouTube-filmpjes kijkt vanaf deze specifieke Mac Pro. Het is toch een leuk cadeautje om te krijgen, al zal Trump kennende zijn schouders ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *