Tim Cook mengt zich in discussie batterijpackhoesje

Smart Battery Case
Het deed wat stof opwaaien de afgelopen dagen. De Smart Battery Case van Apple. Ook Cook gaat zich er nu mee bemoeien.

Het internet oordeelde hard over de accessoire. Zo was de bult op de achterkant van de iPhone niet echt des Apples. Een normaal uitgesproken clean design werd overrompeld door een extra ‘mini-iPhone’ op het ruggetje van een iPhone 6(s).

Mashable kreeg de kans om de Apple CEO eens te ondervragen over het nieuwe batterijpackhoesje. De opmerkingen over de bult wuift Cook nonchalant weg. “You know, I probably wouldn’t call it ‘the hump.” Volgens hem is het juist slim dat Apple heeft gekozen voor dit design. Zo zou de case makkelijker op en af te klikken zijn, in vergelijking met de concurrentie.

“If you make this solid all the way across in order to get it on, you’d find it very difficult to get it on and off.”

Natuurlijk is het logisch dat de CEO zijn product verdedigd op een zo gelikt mogelijke manier. Meer informatie over de case check je in DIT artikel.

5 reacties

    • @Jantje_555: Een dikkere iPhone is alleen interessant (Geld voor elke Smartphone naar mijn mening) als de normale batterij tijd van 1 dag naar bv 5 dagen gaat. Voor een verbetering van 150% of 200% (Dus Anderhalve dag, of twee dagen) heb ik dat persoonlijk niet over.

      Zelfde geld voor deze zwangere case trouwens, mooi hoe Apple het softwarematig oplost maar honds lelijk hoe ze het hardwarematig doen.

  1. Batterij discussie is onzin, design is belangrijker dan een accu die meer dagen mee gaat.
    Onderweg in de auto kun je opladen, op kantoor/thuis en onder weg is er wel een powerbank oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *