Tim Cook vindt Surface Book niets: “Zoiets maken wij niet”

Auteur: , 5 Reacties
Microsoft Surface Book

Apple-baas Tim Cook is op z'n zachtst gezegd geen fan van de Microsoft Surface Book en stelt dan ook dat zijn bedrijf nooit met een dergelijk product zal komen.

De Surface Book is een combinatie van een laptop en een tablet, zodat je het apparaat ook zonder toetsenbord kunnen gebruiken. Cook ziet daar niets in en is dan ook niet van plan een vergelijkbaar Apple-device te lanceren. “We zijn ervan overtuigd dat onze klanten geen interesse hebben in een mix van een Mac en een iPad”, aldus Cook tegenover The Independent.

“De verklaring voor onze beslissing is simpel: we willen de beste tablet en de beste Mac ter wereld maken. Dat lukt niet als je ze samen wilt voegen, want dan kun je nooit helemaal doen wat je zou willen”, sloot Cook af. We zijn benieuwd hoe standvastig Apple deze keer blijkt, want het zou niet de eerste keer zijn dat het bedrijf na successen bij een concurrent terugkomt op zijn eigen beweringen.5 reacties

En over 5 jaar komen ze met de ultieme mac/tablet combi en is het helemaal geweldig. Begrijp me niet verkeerd, ik ben best fan van het merk maar ik begin het moddergooien over en weer echt strontvervelend te vinden. Mijn opa had vroegah een winkel met voor het personeel een paar huisregels, een ervan was “gij zult geen kwaad spreken over uw concurrentie”. Dat heet respectvolle bedrijfsvoering. Daar hebben ze in ‘Murica nog nooit van gehoord volgens mij, met die vervelende techbedrijven voorop.
Ik heb een iphone 6 plus en alhoewel ik vroeger een apple fanboy was, ben ik ervan afgestapt want ik wil niet genaaid worden door een bedrijf.

Apple zegt altijd dat het niet dezelfde richting gaat als microsoft, maar over een paar jaar zie je ze datzelfde toch doen.

Kansloos bedrijf
Doet me denken aan Steve Ballmer die uitlegt dat de iPhone nooit een succes kan worden.
Apple zei ooit ook dat 3,5″ DE ideale grootte voor een scherm was en dat ze NOOIT groter gingen gaan…
Net zoals ze zeiden dat ze een stylus voor een tablet belachelijk vonden…

Met Apple moet je gewoon wachten dat ze zich tegenspreken en dan leggen ze je met véél marketing uit dat het nu wel re-vo-lu-tio-nair is :-D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).