Tinder U: daten met enkel studenten

Auteur: , 1 Reactie
Tinder U: daten met enkel studenten

Tinder heeft iets nieuws en het is best een goed idee.

Een nieuw schooljaar staat op het punt van beginnen. Als freshman op een nieuwe universiteit kan een eerste jaar soms heftig zijn. Wie het jaar niet gebruikt om veel contacten te leggen, kan een eenzame studententijd tegemoet gaan. Tinder U kan hulp bieden.

Helaas nog niet beschikbaar in Nederland, maar voor de Nederlander die in Amerika gaat studeren een mogelijke uitkomst. Tinder U legt de focus exclusief op studenten. Gebruikers krijgen enkel dames of heren te zien in de app die op een universiteit zitten. Een logo bij de profielfoto laat zien om welke universiteit het gaat. Voor de rest werkt de applicatie vertrouwd zoals je van Tinder gewend bent.

De uitvinding is slim. Zo hoeft Tinder niet alleen voor dates gebruikt te worden, maar kun je ook nieuwe vrienden maken op je universiteit. Een ander voordeel is dat je zeker weet niet te maken te hebben met een vreemde, want een verplicht .edu adres is een vereiste om als student een registratie te krijgen op Tinder U.1 reactie

het lijkt erop alsof je je uni email adres hiervoor moet gebruiken, een soort check op domein.extensie combo voor die uni. De VS heeft zo enorm veel uni’s heeft dat het lastig te controleren is denk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).