Toch geen nieuwe Call of Duty in 2021?!

Toch geen nieuwe Call of Duty in 2021?!

Toch geen nieuwe Call of Duty in 2021?!
Afbeelding via Activision

Wij kijken uit naar de nieuwe COD, deze zou in 2021 komen. Er is nu informatie dat dit wellicht niet zo zal zijn.

Het is toch wel een hoogtepunt, de lancering van een nieuwe COD. Gedurende maanden worden we gevoed, en lekker gemaakt, met allerlei nieuwe informatie over het spel. Maar nu melden verschillende bronnen problemen bij de ontwikkeling.

Call of Duty 2021

De geruchten volgen elkaar snel op. Deze zijn van bekende lekkers uit de industrie. Verschillende lekkers vertellen op meerdere fora dat er ontwikkelingsproblemen zijn. De bekende ‘leaker’ Tom Henderson, verklaarde op Twitter dat de ontwikkelaar Activision dit jaar een premium COD- titel uitbrengt en dat ze ‘wisten dat het niet zo goed zou presenteren’. Daarom zijn ze al bezig met een zogenaamde ‘herstelroadmap’. Dit kan een vertraging opleveren en zou betekenen dat voor het eerst in 15 jaar er geen reguliere COD- release zal zijn.

Verschillende bronnen

Er zijn talrijke bronnen die hetzelfde beweren: er zijn problemen bij de ontwikkeling. Veel lekkers zijn actief op van 4Chan en daar verklaarden zij dat Call of Duty 2021 zou worden uitgesteld vanwege ontwikkelingsproblemen. Volgens de 4Chan-lekken wordt game-maker Sledgehammer “teruggestuurd om de studio te ondersteunen” en is de Call of Duty van dit jaar, naar verluidt Call of Duty WW2 Vanguard genoemd, momenteel “onreleasebaar”. Dat klinkt niet goed, moeten we ons zorgen gaan maken?

Dat is maar de vraag. De ontwikkelaar heeft de geruchten niet bevestigd. Maar het bedrijf heeft wel een verwijderingsverzoek uitgegeven voor de lekken op Discord, en dit voegt gewicht toe aan de authenticiteit van de vermeende lekken. De lekker Henderson heeft niettemin aangeven de informatie met een korreltje zout te nemen.

Wij denken ook dat Activision niet dezelfde fout gaat maken als de ontwikkelaars van Cyberpunk 2077. Zij hebben deze game gelanceerd, terwijl er nog fouten in zaten. Dat werd door de gamers niet in dank afgenomen. Maar de berichten bevestigen wel dat er problemen zijn bij COD, ze moeten dus aan de bak om dit jaar nog te kunnen lanceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *