Toch grote kans dat de Apple AirPower snel komt

AirPower
De Apple AirPower is een draadloze oplaadmat die eigenlijk dit jaar nog zou uitkomen.

Afgelopen week schreven we dat men tijdens de ontwikkeling van de AirPower tegen een drietal problemen was aangelopen. Medewerkers zouden hebben gezegd dat het product misschien helemaal geschrapt gaat worden of onder dezelfde naam volledig van de grond af aan opnieuw gebouwd moest worden.

Er zijn nu echter aanwijzingen die laten zien dat Apple nog steeds bezig is met de draadloze oplader. Zo is de naam AirPower aanwezig in de handleiding van de iPhone XS en tevens in de code van de onlangs uitgebrachte 12.1 beta van iOS. Het gaat daarbij om de code die de interface laat zien als gebruikers hun apparaat op de AirPower leggen, zo schrijft 9to5Mac. De code zou overduidelijk aantonen dat Apple nog steeds werkt aan de draadloze lader. Wat betreft de handleiding van de iPhone XS (die sinds vandaag in de winkels ligt), daarin is te lezen hoe gebruikers de telefoon op de AirPower moeten leggen.

Apple kondigde de AirPower in september vorig jaar al aan, tegelijk met de iPhone 8 en X. Het laatste statement van Apple zou zijn dat de AirPower nog dit jaar uitkomt. We zijn benieuwd of dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *