Tof Game of Thrones bordspel op Kickstarter [video]

Game of Thrones bordspel
Of het genoeg geld op gaat brengen? Wat denk je zelf?

De hype rond Game of Thrones is nog lang niet teneinde, zo blijkt ook dit seizoen weer. Niet alleen fans, maar ook hackers houden zich bezig met de populaire serie tegenwoordig. Voor de echte fan is er nu ook een indrukwekkend bordspel te koop op Kickstarter dat gebaseerd is op Game of Thrones.

Het spel heet: A Song of Ice & Fire: Tabletop Miniatures Game en is bedoeld om met z’n tweeën te spelen. Ieder zoekt een huisje uit en moet zo de macht over Westeros krijgen. Tijdens deze reis heb je de mogelijkheid om bekende Game of Thrones personages in je leger te krijgen.

Je gevecht begint met Lannisters en Starks, maar kan uitgebreid worden. Desalniettemin krijg je standaard meer dan 100 figuurtjes meegeleverd. Het is dan ook een vrij groot spel waarvoor je echt een hele avond voor vrij moet maken. Het spel is gemaakt in samenwerking met George R.R. Martin zelf en spellenmaker Dark Sword Miniatures.

[gv data=”kCIElarRkc0″][/gv]

De starterset is met een prijskaartje van 150 dollar vrij duur te noemen, maar dan heb je ook wat. Het financiële doel van 300.000 dollar is met nog 14 dagen te gaan al lang gehaald. De teller staat nu op een duizelingwekkende 791.490 dollar. Mocht je geïnteresseerd zijn, houd er dan rekening mee dat het bordspel pas in april 2018 verscheept wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *