Toffe camera gaat keihard op Kickstarter

Auteur: , Geen reacties
Toffe camera gaat keihard op Kickstarter

Boven alle verwachtingen.

Een camera die niet als een camera oogt. Zo kun je de FITT360 omschrijven. Deze 360 graden camera draag je om je nek en schiet foto’s en video’s om je heen. Het product werd in 2016 gepresenteerd onder de vlag van Samsung en via Kickstarter proberen de makers nu het product daadwerkelijk naar de markt te brengen.

Wat ze goed voor elkaar hebben, is dat de FITT360 er niet uitziet als een nerdy gadget, maar als een hebberige accessoire. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er zo’n 40.000 dollar zou worden opgehaald. Dat aantal is ruimschoots bereikt, want de teller op het crowdfundingsplatform staat inmiddels op maar liefst 273.000 dollar.

Met de FITT360 kun je filmen of foto’s maken, zonder je telefoon uit je broekzak te halen. Zeker in de winter handig, want het kan nogal koud zijn buiten. De camera gebruikt drie lenzen om beelden in 360 graden te kunnen maken. Op een volle batterij kan de FITT360 zo’n 90 minuten filmen.

Het is de bedoeling dat de eerste exemplaren in oktober worden verscheept. Early birds moeten 396 dollar neertellen voor het product. De camera komt met een laadkabel en een beschermhoesje. Check het project op Kickstarter.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).