Toffe smartphone-filmpjes maken doe je via deze Kickstarter

Toffe smartphone-filmpjes maken doe je via deze Kickstarter
Van amateuristische beelden naar een stabiele opname. Het kan met deze Kickstarter.

Steadicam heeft een stabilisator ontwikkeld voor je smartphone waardoor schokkerige filmpjes verleden tijd zijn. Via Kickstarter proberen ze het project van de grond te krijgen. Ze zijn zeker niet de eersten door met een smartphone stabilisator te komen, maar ze weten zich wel te onderscheiden van de rest op het gebied van de aankoopprijs. Daarover straks meer.

De Steadicam Volt Smartphone Stabilizer, zoals het product voluit heet, werkt simpel. Je plaatst je toestel in de houder en je kunt direct aan de slag. De stabilisator gaat zo’n acht uur mee op een volle batterij. Het product kent verschillende modi’s. Zo is er een Sport Modus wanneer er veel beweging bij komt kijken, of een Movie Modus wanneer je een cinematisch effect wil creëren.

Het doel van The Tiffen Company, het bedrijf achter de Steadicam-producten, was om via de crowdfundingssite 100.000 dollar op te halen. Inmiddels is de teller met steun al de 130.000 dollar gepasseerd. De stabilisator kost 139 dollar en is een stuk scherper geprijsd in vergelijking met de concurrentie. DJI heeft bijvoorbeeld de Osmo+, waar je maar liefst 749 euro voor mag neertellen. Tiffen gaat het product vanaf juni 2017 leveren.

[gv data=”gIZCCP8KBjY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *