Tokyoflash Kisai: houten horloge houdt iedereen voor de gek

Tokyoflash Kisai Night Vision Wood
Mocht je graag op een ingewikkelde maar toffe manier de tijd van je horloge willen lezen, dan heeft Tokyoflash een compleet scala aan bizarre uurwerken voor je. Deze week hebben ze een nieuw, houten exemplaar aan de line-up toegevoegd.

De Tokyoflash Kisai Night Vision Wood is volledig opgetrokken uit hout. Daarvoor gebruiken ze twee soorten: sandelhout of esdoorn. Het polsapparaatje lijkt bij een eerste aanblik geen display te hebben waarop de tijd wordt weergegeven. Toch wel een cruciale eis voor iets dat als een horloge wordt verkocht. Maar druk op een van de knoppen en en een rij kleine LED’jes die vlak onder de houten oppervlakte zijn geplaatst lichten op en geven daarmee de tijd aan – zij het op een ietwat omslachtige manier, maar dat is nou eenmaal het usp van Tokyoflash.

De Tokyoflash Kisai Night Vision Wood heeft een gewicht van 60 gram en de LIR2032-batterij kan via een USB-aansluiting worden opgeladen. Naast tijd en datum kan het houten horloge ook als alarm dienen. De Japanners bieden ‘m aan voor de tijdelijke introductieprijs van $109 of €79,06.

[gv data=”ddI3fio8fi0″][/gv]

[lg_folder folder=”Tokyoflash/Night_Vision_Wood/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Eén reactie

  1. Best cool. Maar hoe kras/beschadigingsvast is dit? M’n mooie geannodiseerde Diesel-klokkie heeft het afgelopen jaar stiekem toch best wat tikjes gehad en als ie van hout was geweest, vraag ik me af hoe ‘ie er uitgezien zou hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *