TomTom introduceert nieuwe sporthorloges

TomTomRunner
TomTom, het bedrijf dat voornamelijk bekend staat om hun navigatiesystemen, is een paar jaar geleden al de samenwerking met Nike aangegaan. Nu brengen ze twee nieuwe sporthorloges met GPS.

Met de horloges, die de naam TomTom Runner en TomTom Multi-Sport GPS dragen, richt de navigatiegigant zich voornamelijk op hardlopers en outdoor sporters. De horloges zullen in een oogopslag alle informatie aangeven die de sporter nodig heeft. Alle data zal dan ook op een extra grote display te zien zijn. Beide horloges hebben een éénknopsbediening, die het mogelijk maakt makkelijk te switchen tussen de verschillend functies. Op het horloge is het mogelijk je prestatie te bekijken, tijd en doelen vast te stellen en te vergelijken met resultaten uit het verleden.

Corinne Vigreux, directeur consumentenmarkt, geeft aan dat de horloges voornamelijk draag- en gebruiksvriendelijk zijn, in tegenstelling tot veel andere GPS-horloges die vaak te groot en ingewikkeld zijn. De horloges zijn te synchroniseren met TomTom My Sport door middel van USB en werken niet via Bluetooth. Precieze specificaties en prijzen zijn nog niet bekend.

[gv data=”idpMB-vZMfo”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Gebruik al een tijd een app voor zoiets, als deze nou ook heartrate, muziek en trainingsprogramma en coaching heeft is het een leuk ding, anders weinig toegevoegde waarde op reeds bestaande oplossingen horloges/apps enz.

  2. Damn. Een connected en slim apparaatje om je pols lijkt het wel te gaan worden. NERDGASM! Ben benieuwd of ik dit ding handiger ga vinden dan de Nike+ app, die is toch wel redelijk briljant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *