TomTom is met deze camera de nieuwste GoPro-concurrent

TomTom-Bandit
TomTom heeft vandaag zijn eigen actiecamera gepresenteerd, die een groot voordeel heeft met grote concurrent GoPro.

Het handige aan de TomTom Bandit, zoals het actiecameraatje heet, is dat je de beelden die je schiet direct vanaf het apparaat kunt monteren. Hiermee sla je de stap over om het materiaal eerst op een computer te moeten zetten.

Snel een filmpje klaar
Ook weet de Bandit volgens TomTom zelf wanneer er een belangrijk moment in de video langskomt dankzij de ingebouwde bewegingssensor en gps-chip.

Vanaf een speciale app die bij de Bandit hoort kun je de camera bovendien ook handmatig snel aanzetten. Door de camera snel heen en weer te schudden, wordt er een kant en klaar filmpje gemaakt, dat je direct kunt delen.

De Bandit is een 16 megapixelcamera met een groothoeklens en is tevens waterdicht. Ook kun je hem gemakkelijk aan uitrusting bevestigen dankzij een handig kliksysteem. Met een microSD-kaart voorzie je de camera van geheugen. Volgens TomTom kun je op één acculading 3 uur lang filmen op 4K.

De TomTom Bandit moet in de loop van volgende maand verschijnen voor 429 euro.

TomTom-Bandit

Nog geen reacties

  1. Qua sterkte/grootte zal deze toch niet kunnen opboxen tegen gopro en om een deftige edit te maken zal je toch altijd een computer moeten gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *