TomTom MyDrive: plan je route nu op je smartphone

Auteur: , Geen reacties
TomTom-MyDrive

TomTom laat je smartphone en GPS-apparaat vanaf vandaag een stuk beter samenwerken dankzij nieuwe dienst TomTom MyDrive. Zo werkt het.

Het handige aan TomTom MyDrive is dat je de dienst vanaf je smartphone, tablet of computer kunt gebruiken, en je daar je route kunt plannen. Als alles naar wens is kun je de reisinformatie direct naar een TomTom GO sturen. Zodra je vervolgens in de auto stapt, kun je meteen vertrekken zonder je navigatiesysteem in te hoeven stellen.

Open API voor ontwikkelaars
Gebruikers kunnen hun huis- en werklocaties invullen of favoriete locaties aangeven, die ook direct met de TomTom gesynchroniseerd worden. In de toekomst kan MyDrive steeds uitgebreider worden, omdat TomTom de API van de dienst opengesteld heeft voor ontwikkelaars en derden.

MyDrive is volledig gratis te gebruiken, en werkt met de meeste nieuwe TomTom modellen nadat ze voorzien zijn van de meest recente software update. De webversie is zojuist gelanceerd en kun je hier proberen, de mobiele app laat nog even op zich wachten tot mei.

Bekijk hier een lijst met TomTom navigatiesystemen die MyDrive ondersteunen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).