Tonino Lamborghini presenteert in-ear headphones

Auteur: , Geen reacties
Tonino Lamborghini presenteert in-ear headphones

De zoon van de oprichter van Lamborghini komt met een paar nieuwe hoogwaardige in-ear headphones.

De naamgever van het bedrijf is Tonino Lamborghini zelf en is de zoon van Ferruccio Lamborghini die in 1963 Automobili Lamborghini S.p.A begon. Sinds 1981 maakt en ontwerpt Tonino lifestyle producten waaronder horloges, kleding en telefoons. Nu presenteert hij deze nieuwe koptelefoons voor de sportieve gebruiker.

Tonino Lamborghini komt met drie uitvoeringen waarvan de Quantum HL-01 het top model is. Deze uitvoering is gemaakt met een dual driver wat extra zware bassen mogelijk maakt, maar tegelijkertijd ook een zuivere klank produceert. Hij wordt geleverd met een clip-on bediening voor het volume, waarmee je ook handsfree kan bellen. Dit is speciaal voor gebruik met een iPhone ontwikkeld.

Tonino Lamborghini presenteert in-ear headphones

De Quantum EL-01 is het instapmodel en krijgt een single driver die volgens Tonino Lamborghini een net zo krachtige sound heeft als grote overhead koptelefoons. Dan is er nog Quantum ML-01 die het trio compleet maakt. Deze kenmerkt zich door een bruter uiterlijk. Al deze in-ear koptelefoons krijgen de ‘raging bull’ als logo mee en zijn vanaf juni beschikbaar.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).