Tony Hawk’s Pro Skater 5 dit jaar naar PS4 en Xbox One

Tony Hawk's Pro Skater 5
Goed nieuws voor de fans van de Tony Hawk-reeks: Activision werkt aan Tony Hawk’s Pro Skater 5. De naam doet het al vermoeden, maar de ontwikkelaar en Hawk keren terug naar de basis.

Na maanden teasen is het nieuws nu echt officieel, zo meldt Gameinformer. De game verschijnt later dit jaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One, terwijl een versie voor de PS3 en Xbox 360 ook op de planning staat. De terugkeer naar de klassieke opzet van de game is niet zo vreemd, want de eerste vier delen van de Tony Hawk-games scoorden het best. Je kunt dus weer ongeremd kickflips maken en grinden tot je een ons weegt, op jacht naar de ultieme combo.

Tony Hawk’s Pro Skater 5 biedt een flink aantal nieuwe levels met missies die je alleen of (online) met vrienden kunt spelen. Het maakt voor de game namelijk niet uit of je online of offline speelt: als je skater beter wordt, dan pluk je daar in elke modus de vruchten van. Verder kun je ook weer aan de slag met het ontwerpen van je eigen skateparken, die je vervolgens online kunt delen.

Tony Hawk is natuurlijk zelf terug te vinden in de game. Hij krijgt daarin gezelschap van een aantal bekende namen uit de reeks, maar je kunt ook de halfpipe in met een nieuwe generatie skaters.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *