Tony Hawk’s Pro Skater 5 is één grote glitchbende

Wtf?
Wie dacht een leuke retrogame te kopen wordt flink bedonderd. Opnieuw faalt Activision met de reboot van een oude titel.

Door de, toch wel prestigieuze titel “Tony Hawk’s Pro Skater” te gebruiken moet je lef hebben. De game-serie van vroeger heeft bij menig tiener bijgedragen aan een fijne jeugd. Toen dan ook Activision aankondigde na tig jaar met een nieuw deel te komen ging menig twintiger door het plafond. Oude tijden herbeleven!

De uitgever heeft hoog van de toren geblazen en het resultaat is een middelmatige game die eruitziet als een PlayStation 2 spelletje met heel veel glitches. De game wordt afgebrand in de YouTube comments en journalisten die momenteel de game testen weten niet echt wat ze ermee aanmoeten. Wanneer de eerste reviewcijfers verschijnen zullen deze dan ook niet mals zijn.

Het is zelfs zo erg dat Eurogamer besloot een video te monteren van alle glitches die gebeuren. Het resultaat kun je hieronder bekijken. Tony Hawk’s Pro Skater 5 komt uit op 2 oktober en ligt voor de volle mep van ruim 50 euro voor de PS4 en Xbox One in de winkels. PS3 en Xbox360 gamers moeten 40 euro neertellen voor de game.

[gv data=”JIXkRXYbKaI”][/gv]

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *