Toon je liefde voor kip met de KFC smartphone [video]

Huawei KFC smartphone
Wanneer de fastfoodketen je lust en je leven is.

KFC is voor sommige mensen het paradijs op aarde. Natuurlijk kun je je liefde voor de gefrituurde kip van de fastfoodketen uiten door iedere dag een portie hete chickenwings te bestellen, maar wat te denken van een echte KFC smartphone? Huawei en KFC vullen hét gat in de markt.

De limited edition KFC Huawei 7 Plus komt met een rode achterkant, inclusief een afbeelding van Colonel Sanders en het Huawei logo. Hoewel het hier zeker niet gaat het om een nieuw Huawei vlaggenschip, zijn de specs alleraardigst te noemen. Zo is er een vingerafdrukscanner aanwezig, 3GB RAM en een uitbreidbaar opslaggeheugen van 32GB.

Natuurlijk zitten er ook enkele exclusieve KFC-applicaties in het toestel verwerkt, zoals K-Music: een applicatie waardoor jij de muziek selecteert in een van de 4.000 KFC restaurants in China. Kortom: het is een jukebox van het digitale tijdperk.

Het toestel kost omgerekend zo rond de 140 euro en is vanaf deze donderdag verkrijgbaar op Tmall, de Chinese equivalent van Amazon. Hoeveel je van KFC moet houden om deze smartphone te willen zijn we nog niet over uit, maar duidelijk is de boodschap dan zeker.

[gv data=”td_l8lXzEHk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *