Top 10 best gelezen berichten van 2013

Top 10 irritaties van iOS 7
2013 was het jaar waarin Apparata het licht zag, maar welke berichten werden er het meest gelezen?

GTA V en iOS 7 waren overduidelijk populaire onderwerpen, en ook Netflix en Isohunt bleken jullie zeer interessant te vinden. Zie de volledige top 10 hieronder:

 1. Top 10 irritaties van iOS 7 die je zelf kunt fixen (Thommie)
 2. GTA 5 cheats voor Playstation 3 & Xbox 360: nieuwe lading (Erwin)
 3. GTA V cheats, tricks en tips voor PS3 en Xbox 360 (Robert)
 4. How to: Amerikaans Netflix aanbod bekijken in Nederland (Robert)
 5. Sekstape Farrah Abraham trekt recordaantaal bezoekers (Erwin)
 6. Torrent-site isoHunt is terug van weggeweest (Robert)
 7. PS4 kopen? Tien dingen die je moet weten (Erwin)
 8. iOS 6 terugzetten op je iPhone? Dit is wat je moet doen (Erwin)
 9. Dit kun je straks kijken op Netflix (Erwin)
 10. IsoHunt sluit zijn deuren voorgoed (Thommie)

In totaal haalden we bijna 7 miljoen pageviews, waarvoor dank:) Uiteraard zullen we ook volgend jaar weer ons best gaan doen om de beste en leukste content te publiceren!

Nog geen reacties

 1. Thanks, een goed begin jaar mag ik wel zeggen. Bedank boor jullie vele interessante stukjes. Jammer dat er nog niet veel gereageerd wordt, zo lijkt Jet of zit iemand de hele dag to f5en om tot die page views te komen.

  Anu way, keep up the good work.

 2. @¥£*< auto correct en mijn spastische duim die vroegtijdig op: plaats reactie drukt.

  Ik neem aan dat jullie er wel doorheen kunnen lezen
  *neemt als goede voornemen om getypte berichtjes eerst goed door te nemen*

 3. Leuke site met vlot geschreven artikelen. Het is weer net wat meer toegankelijker dan Tweakers bijvoorbeeld. Ik blijf zeker de website volgen en ik hoop dat er inderdaad zoals @Sketcher zegt, meer reacties komen. PS: wanneer komt de volgende review? 😉

 4. Aan het begin zag ik de meerwaarde van apparata niet zo want er is al zoveel op dit gebiede maar tegenwoordig kom ik er toch wel regelmatig.

  Wel zou ik in 2014 wat meer eigen artikelen willen zien, nu zijn het toch wel vaak onderwerpen of berichten dje ik een paar uur eerder al op de Engelse sites lees.

  Al met al wel een hele fatsoenlijke start, keep up the good work.

 5. M’n beste wensen aan de heren journalisten annex bloggers vanuit Harderwijk. Keep up the good work. Blijf Tim Kuiken en Kornuiten treiteren met jullie ongezouten artikelen en tips.
  Ik blijf jullie voorzien van pageviews en adclicks. Zolang jullie advertenties binnen de perken houden hou ik jullie op mijn whitelist van m’n adblocker, afgesproken. 😉

 6. Ik ben autoblog-adept van het eerste uur maar ik moet zeggen dat Apparata nu ook in m’n dagelijks bloguurtje zit.Leuke en erg toegankelijke artikels over vaak interessante onderwerpen. Misschien een ideetje om er af en toe een review van een gadget/gsm/tv/computer in te gooien? Zelf ben ik erg fan van de nieuwe generatie Chinese smartphones. Heb zelf een Jiayu G4T en ben er erg tevreden van, maar ik blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen van die producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *