Top 10: de grootste techkanalen op YouTube

Auteur: , Geen reacties
Top 10: de grootste techkanalen op YouTube

Deze kanalen hebben elk miljoenen abonnees.

Wie succesvol is op YouTube kan er een leuk centje aan over houden. Het is belangrijk om veel kijkers te trekken, maar veel abonnees hebben helpt natuurlijk ook. Hoewel abonnees per definitie niet voor inkomsten zorgen, kijken ze wel vaker naar een video dan iemand die geen abonnee is.

De 10 grootste YouTubers op het gebied van tech representeert een divers lijstje. De top 10 varieert van daadwerkelijke YouTubers tot techbedrijven die een YouTube kanaal hebben. In het overzicht hieronder tref je de kanalen. Het ‘kleinste’ kanaal heeft bijna zes miljoen abonnees en de nummer één heeft meer dan 10 miljoen abonnees.

10. Marques Brownlee – 5,9 miljoen abonnees
Marques Brownlee is een techliefhebber die altijd als eerste met de nieuwste techproducten aan de slag gaat. Maakt ook regelmatig een verschijning in video’s van andere (grote) YouTubers en is een grote bekende op het platform van Google.

9. Google – 6 miljoen abonnees
Het YouTube kanaal van Google is ook populair. Blijkbaar willen mensen massaal op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van de zoekgigant, want het kanaal kent miljoenen leden.

8. TechRax – 6 miljoen abonnees
Bij TechRax doen ze wat we allemaal wel eens zouden willen doen. Ze gooien smartphones op de grond, steken een Apple HomePod in de fik of slaan met een hamer op een Galaxy S9. Pure entertainment, want het techkanaal heeft miljoenen fans.

7. Apple – 6 miljoen abonnees
Nog een techbedrijf in dit lijstje. Apple deelt voornamelijk reclames op het YouTube kanaal. Zullen mensen voor de content geabonneerd zijn of zijn ze gewoon fan van het merk uit Cupertino?

6. AWE me – 6,4 miljoen abonnees
Dit kanaal draait om DIY’s, cosplay en games. Katarina Daggers van League of Legends is onder meer betrokken bij dit YouTube kanaal.

5. AsapSCIENCE – 7,5 miljoen abonnees
Spijker je kennis bij met dit YouTube kanaal. Deze YouTubers maken allerlei tests en laten je hersens kraken.

4. MrGear – 7,7 miljoen abonnees
We maken een flinke stap qua abonnees met MrGear. Dit kanaal doet vergelijkbare acties zoals TechRax, maar maakt ook how-to video’s en lifehacks.

3. Manual do Mundo – 9,9 miljoen abonnees
Eén van de grootste techkanalen op YouTube en men spreekt er niet eens de Engelse taal! Dit Braziliaanse YouTube kanaal legt de focus op wetenschap, uitdagingen en geeft uitleg over pittige zaken waar we weinig vanaf weten.

2. Unbox Therapy – 10,4 miljoen abonnees
Unbox video’s zijn door de jaren heen steeds populairder geworden. De maker achter dit kanaal maakt naast unbox video’s ook techvideo’s gerelateerd tot gadgets, smartphones en andere zaken.

1. CrazyRussianHacker – 10,5 miljoen abonnees
De koning van dit lijstje. CrazyRussianHacker test tech gerelateerde producten, gadgets en hij maakt lifehack video’s. Die doen het altijd goed. Deze YouTuber kan rekenen op meer dan 10 miljoen fans.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).