Top 10: De hardst stijgende altcoins van dit moment

Auteur: , Geen reacties
Moet je die stijgende lijn zien joh!

De hardste stijger werd binnen 3 weken ruim 130% meer waard!

Het gaat deze maand (sinds de stevige dip begin april) weer redelijk goed met Bitcoin, maar vergeleken met veel alternatieve cryptovaluta (altcoins) is de Bitcoin kattenpis. Door middel van data van CoinMarketCap keken we wat de hardste stijgers van dit moment zijn in crypto-land.

In de maand april steeg de populairste munt met ongeveer 25% (op het moment van schrijven). Dat is geen slecht nieuws voor de meeste investeerders, maar er zijn een hoop andere munten die een veel radicalere stijging doormaakten. Zo stegen TRON, Ripple en VeChain deze maand allemaal met ruim 85% in waarde. Dat is zeker niet niks, maar het kan beter.

Sinds 1 april werden zowel Stellar als NEM maar liefst 93% meer waard; bijna een verdubbeling van je investering binnen 3 weken tijd is de droom voor veel investeerders. Ook IOTA, OmiseGo en Cardano waren relatief gezien belachelijk harde stijgers; respectievelijk met 95.5%, 99.1% en 102.2%! Jazeker, die laatste verdubbelde ruim in waarde in de afgelopen paar weken.

Op de tweede plek van hardste stijgers belandt de EOS met 106.3% stijging. Als ik daarentegen een investeringsadviseur zou zijn, dan zou ik wel weten waar ik mijn klanten naartoe zou sturen: de Populous. Sinds het begin van deze maand steeg deze munt (op het moment van schrijven) met ruim 130%!

Met andere woorden:
10 – TRON (85%)
9 – Ripple (86%)
8 – VeChain (87%)
7 – NEM (93%)
6 – Stellar (93%)
5 – IOTA (96%)
4 – OmiseGo (99%)
3 – Cardano (102%)
2 – EOS (106%)
1 – Populous (130%)

Dat neemt niet weg dat bijna elk van de vermelde munten rond de jaarwisseling veel meer waard was dan nu. Je zou kunnen concluderen dat de cryptogekte wel een beetje voorbij is, zo blijkt ook uit een recent bericht van CryptoCompare. Ook lees je in deze samenvatting hoe het eerste kwartaal van 2018 verliep voor het stijgende doch nog steeds teleurstellende Bitcoin.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).