Top 10: de meest gedownloade films vd week (w21y2015)

Auteur: , 7 Reacties
Kingsman is opnieuw de meest gedownloade film

Kingsman: The Secret Service voert deze week een top 10 vol vertrouwde namen aan, maar welke nieuwe titels haalden ons lijstje?

Dat hangt er vanaf wat je onder nieuw verstaat, want Avengers: Age of Ultron is een van de ‘nieuwe’ binnenkomers. De film van Joss Whedon verdween vorige week even uit de top 10, maar de superhelden hebben ervoor gezorgd dat ze deze week weer op de vijfde plaats staan.

Home (4) en The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (8) zijn wel helemaal nieuw. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen wat er in de SpongeBob-film gebeurt, want de titel zegt al genoeg. Home is de nieuwste animatiefilm van DreamWorks en is gebaseerd op The True Meaning of Smekday, een kinderboek van Adam Rex. Een groep ruimtewezentjes onder leiding van Kapitein Smek willen de aarde veroveren voor hun nieuw thuis, maar dat lijkt niet helemaal te lukken.

01. (5) Kingsman: The Secret Service – IMDB: 8.1

02. (1) Ex Machina – IMDB: 8.0

03. (3) Jupiter Ascending – IMDB: 5.8

04. (…) Home – IMDB: 6.8

05. (…) Avengers: Age of Ultron – IMDB: 8.3

06. (2) Furious 7 (CAM) – IMDB: 8.8

07. (2) Project Almanac – IMDB: 6.3

08. (…) The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water – IMDB: 6.3

09. (9) Focus – IMDB: 6.7

10. (6) American Sniper – IMDB: 7.47 reacties

Die Spongebob film moet ik zien.
Kingsman is een topper, goed vermaak, grappig jaren 70 james bond achtig verhaal en lekker veel actie. Niets op aan te merken.
@MrSkyline: Helemaal mee eens, aangename verrassing!
Weet iemand toevallig een goede link met HD kwaliteit voor de avengers? (heb al 2 x gedownload van torrentz maar slechte kwaliteit/gefilmd met telefoon of iets dergelijks)
Geen Gooische Vrouwen 2? haha…

Ex Machina pfff wat een langzaam verhaal die die zo hoog scoort.
kingsman was echt een slechte film slechte effecten, overgeacteerd en een slecht verhaal . dat dit zo een hoge score heeft zegt heel wat over imdb.
@trident: Echt slecht kan ik hem niet noemen maar zeker overgewaardeerd! In tegenstelling tot Jupiter Ascending die zwaar ondergewaardeerd wordt (op IMDb). Echt een topfilm vond ik het; toffe space opera met prachtige aankleding, dikke special effects en mooie bombastische soundtrack! Aanrader (mits je een voorliefde hebt voor SciFi)!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).