Top 10: de meest gedownloade films vd week [w33y2013]

Iron Man 3
Een oude bekende is weer teruggekeerd op de hoogte plek in onze wekelijkse download top 10. Blijkbaar is Iron Man 3 nog steeds een populaire film.

De lijst van deze week is ook bijzonder omdat alle film op IMDb een voldoende scoren. Al moet gezegd worden dat R.I.P.D dat doet met een studenten tien, oftewel een 5.5. Naast Iron Man 3 zijn ook Pain and Gain en Once Upon Ay Time in Mumbai Dobaara! nieuw in de lijst met meest downloade films via BitTorrent.

1 (-) Iron Man 3 (IMDb: 7.5)
[gv data=”2CzoSeClcw0″][/gv]
2 (1) The Conjuring (Webrip) (IMDb: 7.9)
[gv data=”k10ETZ41q5o”][/gv]
3 (5) The Great Gatsby (IMDb: 7.4)
[gv data=”TaBVLhcHcc0″][/gv]
4 (-) Pain and Gain (IMDb: 6.7)
[gv data=”SEQ8jyvmYtw”][/gv]
5 (2) Oblivion (IMDb: 7.1)
[gv data=”XmIIgE7eSak”][/gv]
6 (4) Epic (IMDb: 6.6)
[gv data=”-xu3JLXfuwQ”][/gv]
7 (3) The Iceman (IMDb: 7.0)
[gv data=”8Z1EDW784Qk”][/gv]
8 (6) The Wolverine (CAM) (IMDb: 7.2)
[gv data=”Rh1LdTFkm7I”][/gv]
9 (9) R.I.P.D (TS) (IMDb: 5.5)
[gv data=”X07xNrVd7DU”][/gv]
10 (-) Once Upon Ay Time in Mumbai Dobaara! (DVDscr) (IMDb: 6.3)
[gv data=”dj9UXzyDsOA”][/gv]

Nog geen reacties

 1. Heb ‘m via torrent binnen en heb gewoon van 5.1 kunnen genieten. Maakt mij niet uit of het 2.0 of 5.1 is, mijn versterker zet alles om naar 5.1.. Vraag me af waarom je perse een bestand van 10GB wilt, 1080p is 1080p en op mijn 46″ (1080p) heb ik niet meer nodig. Jou 55″ zal ook maar 1080p zijn. 10GB per film is zonder van de ruimte..

  • @ElNIno: Ik ben bang dat die vlieger niet op gaat. Een lage kwaliteit download met 2.0 codec speelt wel af op je 5.1 setje maar het surround effect is er dan niet. Je hebt een 5.1 audio “spoor” nodig die alle speakers aanstuurt. 5gb films kunnen zeker wel HD zijn maar let ook op naar beelverhoudingen, zwarte balken, gecomprimeerde films e.d. Download voor de gein eens een ongecomprimeerde Blueray dvd van 50 gig. verschil ga je echt zien.

   • @Laue: I know, maar dat is dus het mooie van mijn versterker, die zorgt ervoor dat alle speakers op de juiste manier en met het juiste “geluidsspoor” voor die speaker word aangestuurd. Zie ook mijn reactie op dotternetta, films als Iron Man 3 koop ik toch wel op BRD zodra dat ie uitkomt.

  • @dotternetta: Klopt, het is geen echt 5.1, maar voor een gedownloade film voldoet het prima. Qua bitrate/geluidskwaliteit maak ik me geen zorgen, films van 1GB of minder klinken ook perfect, weliswaar geen 1080p, maar voldoende om een leuke film avond te hebben. Als ik de film leuk/goed vind, zoals Iron Man 3, dan koop ik ‘m uiteindelijk toch wel zodra dat ie uitkomt op BRD.
   Is plasma niet ook erg onzuinig?

     • @ElNIno: Vind je dat niet zonde van het geld? Mijn oom heeft bvb een kast vol met 100den dvd’s staan. Nu is hij laatst 1 keer bij mij geweest en heeft ie een full hd film gezien en tja..dan wil je nooit weer een dvd zien. Nu staat daar voor een paar 1000 euro aan schijfjes die je aan de straatstenen niet meer kwijt kunt? Blueray is eigenlijk ook alweer op z’n retour. Over 5 jaar is alles 4k en ga je dan alle films weer kopen of gewoon gratis downloaden?

     • @dotternetta: De één vind het zonde van ze geld, ik ben een film liefhebber en geef er graag geld aan uit. IK download ook niet alle films, meestal wacht ik tot de uitkomen op BRD, maar sommige films vind ik te gaaf om te wachten en download ik ze, om ze wel al weer een keertje te kunnen zien.

     • @ElNIno: Ik zou toch eens naar een mediaspelertje kijken, kan wel uit! Ik heb nu een ac ryan pohd2, die koop je nu voor 50 euro. Doe er een 2 tb schijf in (80 euro) en je kunt 200 films bewaren!

     • @dotternetta: Ik heb een media center gebouwd, kosten wel is waar €250,- maar kan er dan ook een stuk meer mee dan alleen films kijken. Maak gebruik van een NAS met 6TB waar werkelijk alles op staat, niet alleen gedownloade films. Genoeg ruimte dus om nog veel meer films te bewaren. Maar zoals ik al zei, bepaalde films wil ik graag origineel hebben.
      Harde schijven kunnen stuk gaan, een DVD of BRD in de la gaat minder snel stuk.

 2. The ST60’s picture fidelity is outstanding. It compares favorably to the best TVs I’ve ever reviewed, with superb, inky, deep black levels; ample shadow detail; accurate color; and very good video processing. Its bright-room picture is also top-notch, thanks to an antireflective filter that far surpasses that of the step-down S60 series.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *