Top 10: de meest gedownloade films vd week (w40y2015)

Auteur: , 3 Reacties
Top 10: de meest gedownloade films vd week (w40y2015)

Dinosauriërs, aardbevingen en de Terminator. Wie niet van actie houdt mag deze week gerust overslaan.

Terug in de lijst met de meest gedownloade films via BitTorrent: een HD-versie van Jurassic World. Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, wat resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Southpaw
Op de zesde plaats vinden we nieuwkomer Southpaw, een film met Jake Gyllenhaal over de agressieve, gewelddadige bokser Billy Hope die zich naar de top weet te werken. Wanneer de weltergewicht-bokskampioen door zijn gedrag een gevecht uitlokt met dramatische afloop, valt zijn persoonlijke leven uit elkaar. Nadat hij zijn huis kwijtraakt en zijn dochter moet afstaan aan een pleeggezin, probeert hij met behulp van een amateurtrainer zijn leven weer op te pakken.

1. (-) Jurassic World – IMDb: 7,2

2. (1) Tomorrowland (HDRip) – IMDb: 6,6

3. (2) Terminator Genisys – IMDb: 6,8

4. (3) San Andreas – IMDb: 6,2

5. (4) Avengers: Age of Ultron – IMDb: 7,8

6. (-) Southpaw – IMDb: 7,6

7. (5) Minions (HDRip) – IMDb: 6,7

8. (6) Mission: Impossible – Rogue Nation – IMDb: 7,7

9. (9) Magic Mike XXL – IMDb: 5,9

10. (-) Inside Out (HDrip) – IMDb: 8,53 reacties

Jurassic World…. wat een ontzettend slechte film was dat. Slecht acteerwerk, slecht verhaal, heel erg goedkope CGI. Een en al drama. Je zou bijna denken dat ze hun IMBD rating hebben gekocht.

-dank u, is inmiddels gefixt-
@MrSkyline: Ik vond ‘m wel tof, for old times sake dan vooral. Gouden tip: San Andreas is echt een factor 10 slechter op alle punten, niet eens vermakelijk slecht…
Ik vond JW zeer vermakelijk, meerdere keren in IMAX gezien ook :)
San Andreas vond ik trouwens ook vermakelijk (óók in IMAX gezien).

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).