Top 10: de meest gedownloade films vd week [w41y2013]

Pacific Rim download
Welke films zijn afgelopen week het meest binnen geslurpt door jullie? Niet heel veer verrassingen, maar wel een top 10 die volledig door elkaar gegooid is.

Net als vorige week staat Pacific Rim nog steeds fier bovenaan. Verder zien we slechts twee nieuwkomers in de lijst, namelijk Monsters University en The Mortal Instruments City of Bones. De rest van de top 10 was vorige week ook al in de lijst te vinden. We zien wel dat films gedaald en gestegen zijn.

1 (1) Pacific Rim (IMDb: 7.4)
[gv data=”5guMumPFBag”][/gv]
2 (9) White house Down (IMDb: 6.4)
[gv data=”_wonLfgO5p8″][/gv]
3 (4) Elysium (IMDb: 7.0)
[gv data=”QILNSgou5BY”][/gv]
4 (2) The Internship (IMDb: 6.3)
[gv data=”cdnoqCViqUo”][/gv]
5 (3) The Lone Ranger (IMDb: 6.6)
[gv data=”JjFsNSoDZK8″][/gv]
6 (-) Monsters University (IMDb: 7.5)
[gv data=”xBzPioph8CI”][/gv]
7 (-) The Mortal Instruments City of Bones (IMDb: 6.4)
[gv data=”GHlwRsl2uFk”][/gv]
8 (7) 2 Guns (TS) (IMDb: 7.0)
[gv data=”dVNe3RK2fgI”][/gv]
9 (5) After Earth (IMDb: 4.9)
[gv data=”lUcNyzu4IdM”][/gv]
10 (6) This Is The End (IMDb: 7.6)
[gv data=”Yma-g4gTwlE”][/gv]

7 reacties

 1. Monsters university en Pacific Rim waren leuk, After Earth is een hopeloze in ieder opzicht inaccurate kutfilm met waanzinnig slecht acteerwerk en een zeer beroerd uitgedachte setting.
  Het zou zich 1000 jaar na huidige datum afspelen, en om een of andere vage reden zijn vrijwel alle dieren op aarde geevolueerd. In 1000 jaar krijgt een slang geen vleugels, en walvissen worden geen zwemende dino’s. Het slaat helemaal nergens op.

  • @MrSkyline: Bij After Earth ben ik halverwege zelfs gestopt met kijken. Alles is bijzonder voorspelbaar en jaden mag wat mij betreft wel stoppen met acteren. Will zelf was overigens niet veel beter.

   This is the end is ook niet bepaald de moeite waard, tenzij je met een groep vrienden half bezopen een belachelijke film wilt kijken. Het begin is wel tof, met ontzettend veel bekende acteurs, maar het wordt heel snel heel triest.

   The internship was op zich wel een leuke film, maar weer met een typische disney feel good ending. Ook weer acteurs die altijd dezelfde rollen spelen.

   The lone ranger en pacific rim vond ik wel echt toffe films! Zeker de moeite waard.

 2. Wat ik me al een tijd afvraag: hoe bepalen jullie deze lijst? kijken jullie naar TPB en kijken wat er in de top 10 downloads staan van alle films? Of wordt dit anders bepaald? Ik kan namelijk een aantal films niet plaatsen qua download aantallen, zoals Elysium…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *