Top 10: de meest gedownloade films vd week (w43y2015)

Top 10: de meest gedownloade films vd week (w43y2015)
Deze week in de aanbieding bij de torrentboer. Animatiefun, een huurmoordenaarsfilm, en een film over de barre tocht naar de top van Mount Everest.

De dodelijke Agent 47
De nieuwe nummer 1 voor deze week is een animatiefilm voor de kids, met stemmen van Mindy Kaling, Bill Hader en Amy Poehler. Op plek twee staat een film van een iets ander kaliber. Hitman Agent verhaalt over de perfecte moordmachine, vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode. Hij is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes. Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren. Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

De dodelijke berg
De derde plek is eveneens voor een nieuwkomer: Everest. Ondanks waarschuwingen over een grote storm die voorspeld is, gaan twee teams op klimexpeditie naar de top van de Mount Everest. Een team staat onder leiding van gids Rob Hall (Jason Clarke), het andere team wordt geleid door Scott Fischer (Jake Gyllenhaal). Journalist Jon Krakauer (Michael Kelly) gaat mee om verslag te doen van het ‘commercieel’ uitbuiten van Mount Everest. De beklimming heeft desastreuze gevolgen; binnen twee dagen vinden maar liefst acht bergbeklimmers de dood tijdens de barre tocht naar de top. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

Dope, een van de fijnste films van 2015, is teruggezakt naar de vierde plek.

1. (-) Inside Out – IMDb: 8,4
[gv data=”seMwpP0yeu4″][/gv]

2. (-) Hitman Agent (HDRip met subs) – IMDb: 5,9
[gv data=”alQlJDRnQkE”][/gv]

3. (-) Everest (HDRip met subs) – IMDb: 7,3
[gv data=”dOHS-mxn0RQ”][/gv]

4. (1) Dope – IMDb: 7,5
[gv data=”L41xwM8tIRQ”][/gv]

5. (5) Jurassic World – IMDb: 7,2
[gv data=”RFinNxS5KN4″][/gv]

6. (2) Southpaw – IMDb: 7,6
[gv data=”Mh2ebPxhoLs”][/gv]

7. (-) Trainwreck (HDRip) – IMDb: 6,6
[gv data=”2MxnhBPoIx4″][/gv]

8. (4) Knock Knock – IMDb: 5,5
[gv data=”ti6S3NZ5mKI”][/gv]

9. (6) Tomorrowland (HDRip) – IMDb: 6,6
[gv data=”lWZ7O-RrATY”][/gv]

10. (3) Pixels – IMDb: 5,6
[gv data=”eIOcWZOQL5M”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *