Top 10: Duurste apps in de Apple App Store

Ka-ching
Er is aardig wat geld te verdienen in Apple’s App Store. Ondanks dat de meeste apps maar weinig kosten, of zelfs helemaal gratis zijn, zijn er altijd een paar uitschieters naar boven toe. Dit zijn de 10 duurste apps van de Amerikaanse App Store.

10: $99,99 – Sexy Finger Print Test HD
*poke*
Geen idee waarom dit zoveel moet kosten. Je legt je vinger op het scherm, en de app verteld je hoe sexy je vandaag bent. Riiight.

9: $219,99 Water Globe
Weee, sneeuwglobes!
Ook eentje onder het hoofdstuk; je krijgt niet waar je voor betaald. Tenzij je sneeuwglobes echt het einde vindt en er bereid bent grof voor te betalen. Dan heb je onze zegen, weirdo.

8: $249,99 – Bizjet Mobile
Learjet niet inbegrepen
Hier zien we de waarde wel van. Deze app laat je verbinding maken met het satellietsysteem van vliegtuigen via een (los aan te schaffen) adapter. Hierdoor kan je gebruik maken van de dataverbinding van het (ook los aan te schaffen) zakentoestel en zo alsnog smsjes en emails ontvangen terwijl je in de lucht bent.

7: $299,99 – Touchchat
Touchchat
Deze app laat mensen met een aandoening die hun natuurlijke stem beinvloed alsnog spreken via icoontjes. Je krijgt dan een beetje het Stephen Hawking-effect, maar diegene is dan wel in staat om met de buitenwereld te communiceren.

6: 349,99 – Barcelona vs. Madrid
Something Something schot voor open doel
Duurste. Voetbalspel. Ooit.

5: $399,99 – Tap Menu
Hmmm Sushi
Deze app is gericht op restaurants en hotels. Tap Menu geeft de menukaart digitaal weer zodat mensen die een beetje bijziend zijn ook hapjes kunnen bestellen.

4: $399,99 – iDIA: Diagnostic Imaging Atlas
Wij vermoedden dat de hond zonder huid aan de linkerkant het niet meer zo goed doet
Deze app is voor dierenartsen een naslagwerk om te zien wat er precies met Minous of Blaffert mis is. De prijs zit ‘m waarschijnlijk in de hoeveelheid content.

3: $499,99 – DDS-GP
*poke*
Deze app is special voor tandartsen, en net zoals de vorige een naslagwerk vol met medische kennis.

2: $499,99 – Mighty Brace Pro
Brushie brushie!
Dezelfde prijs en doelgroep als de vorige app, alleen is deze niet zozeer een naslagwerk, maar meer bedoeld om aan (jonge) patiënten de juiste manier te laten zien om met een beugel in je waffel te poetsen.

1: $999,99 – VIP
Ziet er erg fancy uit
Deze app is een gedeelte van een dienst voor miljonairs. Na het aanschaffen hiervan moet je bevestigen dat je meer dan $1 miljoen hebt voordat de dienst actief wordt. Met deze dienst, bediend via deze app, kan je van allerlei aanbiedingen gebruik maken van aangesloten bedrijven en deze via de app reserveren. Overigens is de net-geen-1000 dollar de maximale prijs die iemand mag vragen voor een app, dus duurder kun ze het niet maken.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *